Груевски: Голем успех за Македонија, влеговме во топ 10 држави во светот за водење на бизнис

Десетто место во светот на Македонија, кое што го објави пред малку Светска Банка преку Дуинг Бизнис е одлична вест за Македонија, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој во моментов е во политичка посета на Велика Британија.

Груевски: Голем успех за Македонија, влеговме во топ 10 држави во светот за водење на бизнис

Интегрален текст од обраќање на Никола Груевски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Дојде времето за избори и дојде времето да го слушнат гласот на народот! Гласот кој долго време го игнорираа! Го потценија! Го исмеваа! Народот кој памети, кој е мудар и добро знае што е што, што точно се случуваше, и која е крајната цел!
Повеќе

Интегрален текст од обраќање на Никола Груевски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Груевски: Холандската „Инофрут“ ќе инвестира во Македонија и ќе отвори 130 работни места

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, на својата фејсбук страница објави уште една добра вест за граѓаните која значи нови вработувања и развој на македонската економија.
Повеќе

Груевски: Холандската „Инофрут“ ќе инвестира во Македонија и ќе отвори 130 работни места

Груевски: До крајот на годинава ќе бидат асфалтирани сите улици во поплавените подрачја

Годинава во Буџетот се проектирани 6 милиони евра повеќе средства за „Македонија пат“ со кои пред се треба да бидат изградени улиците во местата што беа зафатени со поплавите, но и некои други приоритетни локални патишта во други делови од земјава, оцени претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски по денешната посета на објектите на Македонската опера и балет и на Македонската филхармонија.
Повеќе

Груевски: До крајот на годинава ќе бидат асфалтирани сите улици во поплавените подрачја

Груевски: Нова инвестиција за нови 600 директни вработувања, Македонија се сака со дела

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, на својата фејсбук страница објави уште една добра вест за граѓаните која значи нови вработувања и развој на македонската економија.
Повеќе

Груевски: Нова инвестиција за нови 600 директни вработувања, Македонија се сака со дела

Факт на денот

„Реконструирана е и пуштена во употреба делницата Сурдулица-Радичево, во вредност од 455 милиони денари."

Мобилни апликации

Соопштенија