27.02.2023

Стоилковски продолжува: Чаршија гласно бруи, нервоза има во _ _ _

Кој се посомнева дека денеска нема да има гатанка?

Од сегде идат сигнали, за негови криминали,

Чаршијата гласно бруи, нервоза има во _ _ _ !

https://www.facebook.com/naum.stoilkovski/videos/909435356846747