22.09.2023

СДС е вознемирен, планот им е осуетен

СДС е највознемирен од осуетениот план на оската ДУИ-СДС и Груевски и тоа поради две работи, прво затоа што им пропадна планот за уставни измени и второ затоа што веќе не може да зборуваат дека некој друг управува со ВМРО-ДПМНЕ како што го правеа тоа години наназад.