03.12.2022

Саботковски: Голем одзив во Могила, граѓаните се приклучија со свои идеи за креирање на буџетот за 2023

️Денес заедно со пратеникот Петар Ристески разговаравме со жителите за нивните предлози и идеи за креирање на буџетот на Општина Могила за 2023.
Биди дел од промените што носат иднина!
Продолжуваме и утре од 11 до 14 часот во општинската зграда.


https://www.facebook.com/DraganchoSabotkovski/posts/pfbid077tCL7RQ9EfFeo4LQshCCGUpC4g3McPWFB4ii4t38WRJhSiD7QJPHmw7yKjSMPNHl