04.12.2022

Саботковски:Жителите на Могила со свои идеи и предлози за проекти за буџетот за 2023, продолжуваме и следниот викенд од 11 до 14 часот

Конструктивни средби во кој жителите предлагаа идеи за креирање на Буџетот за општина Могила. Денес гостин ни беше пратеничката Олга Лозановска.Во периодот кој што следи ќе се организираат уште средби од ваков карактер, секој ден е приемен, и наредниот викенд општината ќе биде отворена од 11 до 14 часот.Сите предлози и идеи за оние кои не беа во можност да присуствуваат може да ги испратат на странатаbudzet.mk

https://www.facebook.com/DraganchoSabotkovski/posts/pfbid0DaFqTKw2GgXb5LibW4MJemVdRuXC3yQEiSoTkork1HvYBJn3Z7z9XE8ZZt4uDJ7ml