31.01.2023

Мицкоски: Додека Ковачевски трча да и одоброволи на Бугарија, болен човек од Алцхајмер не може да стигне до своите 4000 денари

Додека Ковачевски се занимава со висока политика и саеми за “еднакви можности” и трча да и одоброволи на Бугарија, додека Ахмети си потпевнува песни во кабинетот, на народот му се плаче.
Болен човек од Алцхајмер не може да стигне до своите 4000 денари што со закон му следуваат, затоа што не е одоброволена некаква комисија.

И за министерката за труд и социјална политика и за сите тие бирократи кои си поигруваат со народот, треба да знаете дека ќе дојде часот кога ќе одговарате!

https://www.facebook.com/100044158072981/posts/pfbid02WjdTNKwZeQKZb81m8Dnje4Z2qJ1uYoUTp7Ao9sxdJCNK4kSD8E9kfbJxQyxbssdhl/?mibextid=Nif5oz