24.11.2022

Фотогалерија од седницата на Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

Фотоглаерија од седницата на Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ одржана во Прилеп 24.11.2022 година (четврток)