03.11.2022

Ќе се извини ли МВР и Спасовски, што направи јавен линч врз млад човек, чиј идентитет го објави и прогласи за бомбаш?

Ќе се извини ли МВР и Спасовски што направи јавен линч врз млад човек чиј идентитет го објави и го прогласи за бомбаш?

Ќе поднесе ли оставка Спасовски што направи жигосување на млад живот?

Ќе поднесе ли некој воопшто одговорност што МВР е толку неспособно па не може да открие кој во континуитет праќа лажни дојави за бомби?