18.08.2023

Јованчев: Нема да има промена на Уставот, ајде на избори!

Нема да има промена на Уставот!

Сите пратеници од ВМРО ДПМНЕ и коалицијата гласавме против!

Ајде на избори!

п.с далеку се од бројката 80

Линк од ФБ објава на Зоранчо Јованчев, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ: