18.08.2023

Јаулески: Власта успеа да обезбеди едвај 70 пратеници што ниту навидум не е дека ќе успее во целта

Мојата должност кон мојот македонски народ и Република Македонија е исполнета – гласав #ПРОТИВ точката на дневен ред за отворање на Уставот кое има за цел ново предавство.

Власта успеа да обезбеди едвај 70 пратеници што ниту навидум не е дека ќе успее во целта.

Ќе се бориме и ќе успееме, до крај за Македонија!

Линк од ФБ објава на Јован Јаулески, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ: