28.09.2023

Јаревски: Поддршка за Дафина Стојаноска, однесувањето на Маричиќ не смее да остане без извинување

Уште еден доказ дека Владата е дно!

Уште еден доказ дека не знаат што му доликува на функционер!

Уште еден доказ дека се  срам!

Поддршка за достоинствената Дафина Стојаноска!

Ова не смее да помине без извинување и одговорност!

https://www.facebook.com/Jarevski.Toni/posts/pfbid0DYnYiMiVhdc6SVhqwq1HrZmfVkd391akaqMoQJr7nCnxGJQ8j2wQdKJkf1BztSSgl