15.12.2023

Јанушев: Со СДС и ДУИ има епидемија од корупција

Во последните десет години има прилично зголемување на корупцијата и во Македонија има епидемија на корупција – оцени американската амбасадорка Анџела Агелер.

8 од последните 10 години СДС&ДУИНГ се на власт, претходните 2 имаше техничка влада во која исто така беа СДС&ДУИНГ, а во целиот овој 10 годишен период Министер за внатрешни работи е Оливер Спасовски!

Корупцијата и криминалот во Македонија немаат само име и презиме, имаат и средно име – ДУИНГ&СДС&СПАСОВСКИ!

https://www.facebook.com/i.janusev/posts/pfbid02HQi6NbGb4RPvpP9GbjAnCGZRTaUUZih99znysji3Kd3aYhUQmENcaRG3KLnnH5Mul