13.12.2023

Јанушев: После куп лаги и обиди за прикривање на вистината од МВР по ликвидацијата на Вања и Панче, Спасовски вели дека секаде каде што има видеонадзор има подобрување на безбедносната состојба

Само 10-на дена после траорните настани со ликвидацијата на малата Вања и Панче … после куп лаги и обиди за прикривање на вистината од МВР … излегува Спасовски и вели дека секаде каде што има видеонадзор има подобрување на безбедносната состојба и системот им помагал во откривачката дејност … Срам, срам си Спасовски и за граѓаните и за полицијата!

https://www.facebook.com/i.janusev/posts/pfbid0XXZqEwthjAiQ7stbAHVKaFrPurrHSzTZJsqAvyL4PzwS2TnMucai6azJqp5YagTjl