08.02.2023

Ѓорчев: Имаме прилично бескорисен претседател, обичен позер кој само се слика и тера ПР, додека државата му пука по сите шевови

Имаме прилично бескорисен претседател.  Обичен позер кој само се слика и тера ПР, додека државата му пука по сите шевови. 

Државата му се распаѓа по СИТЕ основи (економија, иселување, државност), народот умира, а тој со прст НЕ мрда.

Нотар кој само става параф на СИТЕ политики на Заев и Таче. 

Умреа 10.000 луѓе од ковид, а тој не најде ниту 1 (една) вакцина.  Задолжувањето галопира, доаѓа банкрот, а тој се’ потпишува и молчи. 

Пендаровски нема донесено 1 (една) инвестиција.  Зихерашки тера “софт” теми, а Македонија тоне и исчезнува. 

Тотално бескорисен, изгубен во времето и просторот.

Линк од ФБ објава: