06.09.2022

Ѓорчев: За референдум, за Македонија, народот да одлучи 

Народот да одлучи. Тоа е демократијата.  

За референдум. За Македонија!!  

За Македонија во ЕУ, еднакви и рамноправни. 

Линк од ФБ статус