03.12.2022

Цветковски: Отворени денови за креирање на буџет заедно со граѓаните на Лозово, секоја идеја добива можност за реализација

Почитувани,
Општина Лозово организира дополнителни отворени денови, каде општинската зграда е отворена за секој од Вас за да заеднички транспарентно го креираме буџетот на општината за 2023 година.
Секој предлог и идеја добива можност за реализација за следната година.

Линк од фб статус:

https://www.facebook.com/100001194951990/posts/pfbid02VPBZ9EWRkdsCCb4FcuJtHwMQUNkjDjNvWCYqZi8zrXmppm61WU9WdJN1ToiVLfVfl/?mibextid=9yi1OB