06.03.2023

Христовски: Спасовски зборува за намалување на криминал, во исто време се убиваат низ градов, исчезнуваат луѓе и жртви сме на дојави за бомби во училиштата

Овој лик е министер за внатрешни работи и на сликава укажува на намалување на криминалитетот!? Во исто време се убиваат низ градов како во каубојски филм, исчезнуваат и се киднапираат луѓе, и да не заборавиме, 4 месеци сме жртви на бомби во училиштата.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid034NNsdpVVQ2RsQ1d3t8cennQzSmH6HAqRE6SvUzG1QiWkA3w3xMG5ELqr1dLnXB8zl&id=100010552188072