01.06.2023

(ФОТО)Започнаа градежните активности на коридорите 8 и 10д, за почеток ископана една дупка

Почитувани,

Цела влада на СДС и ДУИ на чело со првиот вицепремиер Артан Груби денеска присуствуваа и се сликаа на искупување на една дупка на патниот правец Тетово – Гостивар.

За почеток е ископани една дупка, а со оглед на тоа дека владата единствено ја бидува за криминал, по се изгледа дека оваа дупка ќе остане единствената градежна активност на коридорите 8 и 10д кои што ќе чинат над 1,3 милијарди евра.

Ова е само еден од милион докази дека не станува збор за историски проект, туку историски криминал на владата на СДС и ДУИ.