07.09.2022

Фотогалерија од потпишување на иницијативата за Референдум

Го дадов мојот потпис за иницијативата за референдум за прекин на важноста на Договорот со Бугарија, кој е извор на сите ригидни и негаторски политики кон Македонија кои оваа влада ги прифати. Време е да се каже стоп за попуштања, откажувања и удари кон нашиот идентитет.

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/pfbid0UDRbfzYqtFHR26NY3Ju9Xxxs83sJzLsJhzAQXy4Mf8N9RA5MZhRkMecLNKSKa5Ygl