17.12.2022

Фала им на СДС што секој ден ја потврдуваат Тачела коалицијата

Фала им на СДС што секој ден ја потврдуваат Тачела коалицијата.

СДС во континуитет ги шири лагите на Арсовска. Не би не зачудило повторно да трошат народни пари за билборди и спотови. Денешната прес конференција на СДС е уште една потврда на Тачела коалицијата, чија стратегија е секогаш кога СДС и Ковачевски се фатени во скандал да шират лаги и манипулации.

Им порачуваме џабе да не трошат пари за лагите на Арсовска и џабе да не се надеваат дека така ќе дефлкусираат од криминалот и коруцијата, но и хаосот во Скопје кои заедно со Арсовска го создаваат.

Ако заканите беа вистина тогаш Арсовска ќе ги пријавеше, а МВР и правосудството кои се прврзок на СДС ќе ги процесуираа.