02.08.2023

УМС положи цвеќе на Споменикот на Слободата- „Сила, слава и победа” на Тврдината Кале во Скопје

Почитувани,

Делегацијата предводена од Борис Шамбевски, претседател на Градскиот Комитет на Унија на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ заедно со потпретседателите на Градскиот Комитет на Унија на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ, Адриан Наумоски и Љупчо Ристески  положија свежо цвеќе на Споменикот на Слободата-„Сила, слава и победа” на Тврдината Кале во Скопје.