18.10.2023

Трипуновски: Јавно сакам да ја прашам Николовска кога планира да го објави договорот што го има потпишано со еден вицепремиер во владата на ДУИ/СДС?

Јавно сакам да ја прашам Ленче Николовска кога планира да го објави договорот што го има потпишано со еден вицепремиер во владата на ДУИ/СДС?

За која сума дава безполезни совети? Во кое својство замина за Брисел и кој и ги плати патните трошоци?

ПС: Нели бевте транспарентни или тоа само за на хартија???

Линк од ФБ објава на Цветан Трипуновски, претседател на комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство на ВМРО-ДПМНЕ: