28.09.2022

Трипуновски: Лошото справување со африканската свинска чума е само дел од проблемите во земјоделието, одговорност мора да има

Протест на земјоделците од Свети Николе !
Лошото менаџирање со државното земјоделското земјиште и неспособноста во справување со Африканската чума кај свињите се само дел од проблемите кои ги мачат земјоделците од овој крај!!!
Одговорност за овие злодела мора, и ќе има!!!

https://www.facebook.com/tripunovskicvetan/posts/pfbid0Nog9d5U4M1aGWZ94s238gx54KjMmTK4yYAqihnLsHaSQCDojUh42vEtm29YcaHkzl