11.09.2022

Трипуновски: Заради погрешните политики на СДС ќе останеме без храна!

Николовски⁉️Ова е тоа ваше толку фалено обезбедување на храна❓Кога цел свет стравува од недостаток на храна во периодот кој следи, ТИ и антимакедонската сдс со вашите ,,историски политики,, ги принудувате земјоделците да ги фрлаат нивните производи на буниште!Па за ова ли земате плата од народот за тие да немаат што да јадат⁉️Имате ли барем малку чувство на државнос, или од домашното земјоделие не можете да поделите провизии и затоа не му ја ни мислите?ЗатоаПод итно да се разбудите од зимски сон и да ги решите проблемите на земјоделците со пласманот на земјоделските производи бидејќи земјоделците ќе и требаат на Македонија и за годините што следат!А ова сега ВИЕ што го правите е рамно на геноцид и одговорност МОРА И ЌЕ ИМА!ВИ ВЕТУВАМ!!!

https://www.facebook.com/watch/?v=774054070314840&ref=sharing