29.12.2023

Трипуновски:На само еден месец пред техничка влада, СДС и ДУИ си ја полнат државната и јавна администрација со партиски послушници

На само еден месец пред техничка влада, СДС и ДУИ си ја полнат државната и јавна администрација со партиски послушници.Објавен оглас за вработување во Македонски шуми 355 лица и 157 во АД Водостопанство. И двете државни претпријатија се загубари, преживуваат со позајмици а, платата и доцни со месеци.Мислат на овој начин со вдомување на партиски војници ќе го намалат поразот на парламентарните и претседателески избори. Но, се лажат! По преземање на власта ќе има целосна ревизија како се вработени овие лица.Никогаш не било полошо. Важно е да ги поразиме!

https://www.facebook.com/tripunovskicvetan/posts/pfbid0PAnsg1R9VJ8wDxA3h8Uumf1WcxgPchXV38tzJ7vVmuUZHhgf7GVbgXfiUfwxctrTl