17.09.2022

Тоа што СДС одговара во име на Арсовска потврдува дека тајна средба имало, а Арсовска е „црпната“ и уценета да одработува за Ковачевски

Почитувани,

Тоа што СДС одговара во име на Данела Арсовска потврдува дека наводите за тајна средба Арсовска Ковачевски имаат основа.

За неполни 48 часа во време на инфлација и енергетска криза клептоманската СДС плати и и’ поклони билборди на Арсовска само за да се пресметува со ВМРОДПМНЕ, потоа оддржува прес конференции за сомнеж за криминал кој го прави Данела Арсовска и кој неосновано се препишува на ВМРО-ДПМНЕ.

Јасно е дека клептоманската СДС ја „црпна“ Арсовска да биде новото лице во уценетата и новоформирана коалиција која одработува за својата слобода пресметувајќи се со ВМРО-ДПМНЕ.

За ВМРО-ДПМНЕ единствен противник е власта која ќе ја смениме, и која ја одведе во пропаст Македонија.