14.01.2023

Тиранската платформа го дели народот, не го обединува, Ковачевски да каже какви задачи добил од Ахмети

Тиранската платформа го дели народот, не го обединува, Ковачевски да каже какви задачи добил од Ахмети.

Ковачевски да каже дали и кои национални отстапки треба да ги направи или се работи за бизнис интереси?

Ковачевски и Ахмети не работат за доброто, ниту на Албанците во Македонија, ниту за Македонците, тие работат само во свој личен интерес со криминал и корупција.

Ковачевски е позитивен за средбата во Тирана зошто таа е на негово барање и за негов спас, затоа и молчеше, а потоа и со задоволство коментираше.

Ковачевски и СДС да кажат кои се задачите кои ги добиле и колку тоа ќе ја чини Македонија?

Ковачевски и СДС работат само за личен интерес, а не за граѓаните, затоа се потребни избори и нова влада која вистински ќе работи за доброто на сите граѓани и државата.