01.02.2024

Талат Џафери место да сработи нешто, 3 дена парадира низ државата, како патувачки циркус

Талат Џафери, откако стана премиер освен што парадира низ државата, како патувачки циркус, ништо нема сработено продуктивно. Главен е за пиење кафиња на плоштад, со службени возила и пречеци во Форино, додека и Македонците и Албанците немаат леб да јадат.

Впрочем и што може да се очекува повеќе од кадрите на ДУИ, кои освен крадење на народни пари, преку милионски тендери и не знаат за друго.

Сето ова го дозволи сервилниот Ковачевски, кој на поклон им ја даде државата на ДУИ, само за да протурка уште некој ден повеќе на власт. Граѓаните со право имаат чувство дека ја имаат изгубено државата.

Тоа ќе се промени веднаш по преземањето на власта на ВМРО-ДПМНЕ, Македонија ќе се врати повторно на народот.

Никогаш не било полошо! Важно е да ги поразиме!