18.01.2023

Стојаноски на терен докажа дека Бочварски лаже, вијадуктот од Другово до Извор не е завршен

Директно од терен – доказ за лагите на власта.На лице место од мостот над селото Попоец, трасата од Другово до Извор, кој ниту е завршен ниту трасата е целосно пробиена како што во текот на нашиот дуел ме убедуваше министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Потребни се предвремени избори што е можно побрзо, за да ги промениме овие неспособни луѓе од власта кои шеста година не можат да завршат еден автопат кој им беше оставен реализиран скоро 50%.

Доста е за лаги и манипулации, време е за работа и проекти !

https://www.facebook.com/BStojanoski/videos/6097370270286308/