24.04.2024

Стојаноска: Време е за претседател кој што ќе не спаси од мафијата и криминалците и кој што конечно во државава ќе воведе право, правда, дисциплина и ред

Почитувани, 

Штотуку го искористив моето граѓанско право и гласав за идниот претседател на Република Македонија.

Претседател кој што ќе не спаси од мафијата и криминалците и кој што конечно во државава ќе воведе право, правда, дисциплина и ред. 

Да ни е жива Република Македонија. Линк од ФБ објава на Дафина Стојаноска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и носител на изборна единица 6: