25.01.2023

Стоилковски: Човекот кој избегал од затвор, за кој држев прес денес, ми става лајк од бегство, Оливер Спасовски оставка веднаш!

Па има ли поголем срам за државата!?

Човекот за кого денеска држев прес- конференција дека избегал од затвор, ми става “ЛАЈК” на статуси, од слобода и во бегство!

Сокол одма оставка!

Оливер одма оставка!

Ужас!

https://www.facebook.com/naum.stoilkovski/posts/pfbid033ncJHQX2qCU3WThCGXdnDMVxmKxCukcKdV3jUT3oj9rY195d8U57g1S6c4ZH6Jk2l