21.11.2022

Стоилковски: Утре ќе ги објавиме платите на првите лица одговорни за македонската железница

Железницата ги живее најлошите години, Македонија може да се претвори во единствена држава без возови во Европа.


Одговорноста за состојбите има име и презиме!


Утре ќе ги објавиме платите на првите лица одговорни за македонската железница.

https://www.facebook.com/naum.stoilkovski/posts/pfbid025he85kcS45XayWnan9woDnLkJbzMa66tASWHwSAxMhTCimL6A4xeFS324iPZRfCkl