09.09.2022

Стоилковски со одговор до Заев: Бидејки Заев, творецот на предавствата е убеден во поддршката на 75%, ајде на избори и референдум да ја измериме вредноста

Додека #Македонија се уште е во непремостлива поделеност од предавството и се дави во асимилација заради лажно добрососедството, творецот на двете катастрофи, Зоран Заев е убеден дека 75% од народот ги поддржувал овие обезличувачки, предавнички и асимилаторски зафати.Бидејќи газдата на Ковачевски и на Пендаровски и творецот на сите предавства Заев е убеден во поддршка од 75%, ајде најскоро на терен да ја измериме вредноста и во ист ден да се распишат референдум, предвремени парламентарни и претседателски избори!#ЕднашПредавникСекогашПредавник#Благонадежни#Бугараши#Антимакедонци#референдум

https://www.facebook.com/naum.stoilkovski/posts/pfbid02BTTL7VnheEswAae7sWfu7sYLDBrmnJwzwL1WkhV3g2mbGoy147cHEu4hJ7Fj6FCJl