28.02.2023

Стоилковски со нова политичка гатанка: Сега со нов состав со Таравари може и ќе ја решат, м?

Сега со нов состав со Таравари може и ќе ја решат, м?#ГрубиНеСеСкуби#Гатанка


https://www.facebook.com/naum.stoilkovski/videos/576543061040346