26.02.2023

Стоилковски со нова политичка гатанка од пред министерството за политички систем

ПОЛИТИЧКА ГАТАНКА 2

“Апашлукот му го вардат Владата и солар-аргат.

Провизии на лист шпартан, пресметува везден

_ _ _ _ _   _ _ _ _ _ “

*Инспирира субјектот вдомен во зданието со најбројна администрација

Линк од ФБ објава: