06.04.2024

Стоилковски: Пендаровски ќе ме тужел, супер кандидат за друштво со Коневски и Нинџа, и тој ќе изгуби како и тие

Стево Пендаровски ќе тужел!

До сега на суд сум бил по тужби за клевета од Ивица Коневски и од Александар Василевски Нинџа.

Мислам дека Стево е супер кандидат за ова друштво.

Инаку, и двајцата изгубија.

Ќе изгуби и Стево. И на суд и на избори.

Веројатно и ова заканата му е совет од консултантот мешетар, но како вратка кон него за тоа што Стево го издаде дека имале заедничка средба во партијата

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=433173905769213&id=100072298214571&mibextid=Nif5oz&rdid=VXj2s6qkAoELLyqv