25.02.2023

Стоилковски од пред најновиот дуќан на Груби на ул. „Македонија“: Ниту ден тој не губи, од крадење се уби, парите баш ги љуби и се вика? – Груби

Ниту ден тој не губи, од крадење се уби, парите баш ги љуби и се вика? – Груби.

Линк од ФБ објава: