08.12.2022

Стоилковски: Ова е коалицијата Тачела против Скопје, а лепак се провизии и криминал

Работите да бидат појасни, ова е коалицијата против Скопје, а лепак се провизии, криминал и за “џепарац за џоинт”.

Скопје го води Коалиција #Тачела#Таче#Данела :

#СДС, Александар Стојковски, директор на #ЈСП

#ДУИ, Зухјер Реџепи, директор на ЈП Паркови и зеленило

ДУИ, Саид Саид, директор на ЈП Улици и патишта

#ЛЕВИЦА, Снежана Стојчевска, директор на Градска библиотека Браќа Миладиновци

ЛЕВИЦА, Антонио Димитров, директор на КИЦ

ЛЕВИЦА, Панче Велков, директор на Музеј на Град Скопје

ЛЕВИЦА, Сенада Ибраимова, заменик директор на Градски паркинзи

#ГРОМ, Крсте Петровски, ген.сек на ГРОМ,директор на Градски паркинзи

ГРОМ, Александар Трајановски, заменик градоначалник

Овие за функции не сакаат оставка и се во коалиција што поттикнува насилство против автобусџиите, затоа што ИМ ДОЛЖИ еден милион и 500 илјади евра, ги брка од работа и остава туѓа фирма да им го земе лебот!

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10160115342015499&id=542940498&mibextid=Nif5oz