13.06.2023

Стоилковски: Не се сомневавме дека Пендаровски ќе има поинаков став од Ковачевски и неговиот стопан ДУИ, но неговата обврска е да прави што е добро за државата, а не за Ковачевски и ДУИ

Почитувани,Не се сомневавме дека Стево Пендаровски ќе има поразличен став од Димитар Ковачевски и нивниот стопан во власта, ДУИ. А замислите да се дрзнеше да има став со кој што ќе ги брани националните и државни интереси. Обврска е на Стево Пендаровски да прави што мисли дека е најдобро за државата и народот, а не што е добро за Димитар Ковачевски и ДУИ.