04.01.2024

Стоилковски: МВР на Оливер Спасовски „смело“ на пладне ги затвори портите на пунктот за фотографирање!

МВР на Оливер Спасовски „смело“ на пладне ги затвори портите на пунктот за фотографирање!

Од снимката се гледа хаосот, но и изживувањето кое владата, Ковачевски и Спасовски го вршат врз народот.

Во исто време порачуваат дека пасошите нема да важат по 12 февруари, и го затвораат пунктот!

Веројатно под исполнување на „најсмели соништа и цели“, Оливер Спасовски мислел на вадење лични документи во услови на затворени пунктови.

*Видео од граѓанин

Линк од Фејсбук објава на Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ

https://www.facebook.com/naum.stoilkovski/posts/pfbid02rB5wJZgbHcXK6jUxXb6TGBTTkSzVc3NA8emDYwRS4hxQrvRjBd4MffTp6yoZzGXEl