21.01.2024

Стоилковски: Лукаревска да ми нуди обука, ја чекам утре во 12 пред Обвинителство

Лукаревска во паника ми нуди обука. А јас читам документи од УЈП!Да си кусок 22 милиони евра од само две фирми заради поврат на ДДВ е сериозен проблем.Веројатно за прв човек на УЈП која нема завршено економски факултет, нормално во потсвест да и се обуките, но да го оставиме тој филм, утре ја чекам пред обвинителство во 12 часот, каде и ќе дадам изјава за медиуми.

https://www.facebook.com/naum.stoilkovski/posts/pfbid0EfwTZf8NnPzfCX2sDPNNr522bF1uZaHCw88JatK4cjhp2JjzL6adPAhA5br4BDgNl