16.11.2022

Стоилковски: Додека народ плаќа скапа увезена струја, Зиков во МЕПСО зема 122.000 денари бруто плата

За нето платата од 80.000 денари, МЕПСО месечно од буџетот троши 122.000 денари за бруто плата на Зиков!

Плаќајте вие увезена скапа струја за тој да виси по телевизии.

https://www.facebook.com/naum.stoilkovski/posts/pfbid026FJs3t1NQNz9bK87rTApjYMPWuNz3zGp6mvM1Y4Nkw5PQkkzPwTPxJFV2tfsdyzLl

Со почит,