17.10.2023

Стоилковски: Владата ги избриша цените за јадење!

Владата ги избриша цените за јадење!

Дали по објавувањето на ценовникот, како реакција од денеска министрите јадат бесплатно?

#битиќидајаденанародданедаде

#ќесркатештостедробеле
Линк од ФБ објава на Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ: