06.09.2022

Стефковски: Референдумот е спас за Македонија од асимилација и бугарузација

Ја поздравувам Одлуката на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ за отпочнување на постапка за распишување на задолжителен референдум.

Ова ќе биде референдум за спас на Република Македонија од асимилација и бугаризација!

Како градоначалник, но пред се како Македонец од Република Македонија ќе го ставам својот потпис за распишување на задолжителен референдум!

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02VqTDvoCS6mKjhHdBpG61w43Hnp2wsyGGuFNmh7RzATn63yRLfnNVTMz3EUs3gGXCl&id=100072057729742