03.12.2022

Стефковски: ВМРО-ДПМНЕ заедно со народот, граѓаните дадоа идеи за буџетот за 2023

✍️Граѓаните пишуваат буџет‼️✅ВМРО-ДПМНЕ заедно со својот народ‼️👉107 граѓани денес дадоа своја идеа за буџетот за 2023 година.✌️Граѓаните на општина Гази Баба земаа учество во денешниот отворен ден организиран од ВМРО-ДПМНЕ на кој јас и моите соработници ги примавме идеите за буџетот за 2023 година.

https://www.facebook.com/StefkovskiB/posts/pfbid0qHKKXV5x2wQk84PYnCEbWE8mLF73D12DLk4bL5MvnBGDff4hATwEsuaH96yZjuHyl