10.12.2022

Стевановски: Креираме транспарентен буџет на Општина Новаци за 2023 година по мерка на жителите

Втор викенд како ги одржуваме Отворените денови во Општина Новаци со цел сите жители да можат да ги кажат своите потреби и предлог проекти за истите да бидат испланирани во буџетот за 2023 година.

Денес и утре се поканети да присуствуваат претседателите на сите Месни заедници во Општина Новаци.

Наш денешен гостин беше пратеничката Олга Лозановска.

Креираме транспарентен буџет на Општина Новаци за 2023 година по мерка на жителите.

#променисеслучуваат

Линк од ФБ статус: