31.12.2022

Среќни Новогодишни и Божиќни празници од Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Во овие тешки времиња на големи грижи и сериозни предизвици, покажуваме дека политиката има и една друга, малку повесела страна.Се надеваме дека позитивната емоција и насмевките што ги предизвикува ова видео, ќе бидат доминантно секојдневие на сите граѓани во годината што доаѓа.
Среќни празници.

https://www.facebook.com/watch/?v=620013463264890