27.11.2023

Срамно е што СДС е против покачување на пензии, а зошто Скопје нема бесплатен превоз СДС нека си ја праша Арсовска, која е нивен нов коалициски партнер

Почитувани,

СДС ем не ги крева пензиите, ем е против кога ВМРО-ДПМНЕ ќе најави дека ќе ги покачи.

Срамно е што се против покачување на пензиите на пензионерите кои ги дотераа на питачки стап. Од друга страна зошто во Скопје нема бесплатен превоз за тоа најдобро нека си ја прашаат Арсовска, на која, заедно со Левица и ДУИ и ги гласаат сите програми.