28.09.2023

Срамно е што жените пратенички од СДС заради партиски притисок не смеат да го осудат Маричиќ, а згора на тоа мораат и да го правдаат

Жените пратенички од СДС треба да се засрамат од фактот што мора да извршуваат партиски насоки на Ковачевски и да го бранат Маричиќ, кој јавно во собрание со сексистички гестикулации ја нападна пратеничката Дафина Стојаноска.

Срамно е што жените пратенички од СДС заради партиски притисок не смеат да го осудат Маричиќ, а згора на тоа мораат и да го правдаат.

Нема правдање за Маричиќ кој цело собрание го виде како се однесува.

Оставка веднаш.