30.09.2022

Со ангажманот на Васко тендер Ковачевски може да стане збор само за провизии на штета на граѓаните

Васко тендер Ковачевски е ризичен за да му бидат доставени било какви понуди, загрижени сме дека со ангажманот на Васко тендер Ковачевски може да стане збор само за провизии на штета на граѓаните.

Понудата за дуел е јавна, а барањето за средба е исто така јавно!

Ова не е пазар, туку сериозна работа. Ако снабдувањето на енергенси на државата во криза се смета за обичен пазар, тогаш имаме сериозен проблем.